We Singing Colors au lansat o piesă nouă: Out Of The City

We Singing Colors au lansat o piesă nouă: Out Of The City

Piesa “Out Of The City”, reprezintă încă un pas al trupei We Singing Colors către al doilea lor album. Și pentru că motivul principal pentru care ei fac muzică e ca să ajungă la voi toți, o perioadă, puteți descărca gratuit piesa “Out Of The City” de pe Soundcloud.

Așa cum o descriu chiar membrii formației: “e un cântec de ducă, care stârnește în tine dorința de libertate atunci când nu reușești să te mai înțelegi cu omul de lângă tine“. Versurile ne spun povestea unui cuplu care descoperă că văd lumea diferit, în culori ce nu sunt complementare.

Piesa “Out of the City“ a fost înregistrată la GreenVille Music (www.greenvillemusic.ro), iar responsabil de mix si master este Adam Whittaker. O puteți asculta pe youtube, însoțită de un Lyric video realizat de: Andrei Lupu, Alexandru Andrieș și Mihai Dragolea.

 

Mai multe despre We Singing Colors

Povestea We Singing Colors începe prin 2010, când Andrei Hategan, membrul fondator al trupei, a scris versurile primelor piese, dar trupa s-a conturat în stilul său propriu în 2011, când s-a alăturat și Roxana Niculae. Împreună au dat viață melodiilor lor, iar în anii ce au urmat trupa a colaborat și cu alți muzicieni. Versurile cântate de cei doi se aud live pe ritmuri indie-pop din București până în India, din Botoșani până în Spania sau de la bulgari până peste Prut.

5 ani de la primul live au trecut frumos pentru trupa: concertele lor se dau in cluburi si scenele de Festival (nu se poate uita atmosfera de la Airfield, Peninsula, Blaj aLive, Femei pe Matasari, Street Delivery și multe altele), dar și experimentând cu spațiile neconvenționale, în intimitatea unui taxi (Day for my eyes: https://goo.gl/pCNUDP), în inima pădurii (Say you’re mine: https://goo.gl/wGksSz)  sau cântând simplu, acustic, în mijlocul unei piețe aglomerate (Far, Far, Far: https://goo.gl/uhcQ9F)

“Made out of wool, made of heavy metal” e titlul primului album We Singing Colors (îl puteți asculta în intregime aici: https://goo.gl/msDTY3) care ia drumul live-ului in 2014, în aprilie.