Toți pentru Europa | Vama, Omul cu șobolani și EMIL cântă pentru Europa pe 19 mai în Piața Victoriei

Toți pentru Europa | Vama, Omul cu șobolani și EMIL cântă pentru Europa pe 19 mai în Piața Victoriei

Comunitatea Declic organizează, pe 19 mai în Piața Victoriei, evenimentul ”Toți pentru Europa”, o manifestație pro-europeană la care vor cânta și trupele Vama, Taxi, Omul cu șobolani, EMIL, Sound Choir și Funkoteca.

Comunitatea Declic și partenerii săi te cheamă în Piața Victoriei pentru a lua parte la manifestația ”Toți pentru Europa”. Este ziua în care sute de mii de oameni de pe întregul continent ies în stradă pentru a-și arăta încrederea în valorile europene.

”Vom manifesta alături de Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm. Ieșim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde viitorul Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot. Nu dăm culoare politică manifestației. Însă îi dăm spirit european. Pregătim activități interactive, o scenă care să te surprindă, muzică care să te convingă să îți scoți prietenii la vot”, se arată în anunțul evenimentului.

Evenimentul va avea loc duminică, 19 mai 2019, începând cu ora 18:00, în Piața Victoriei din București. Totodată, evenimente asemănătoare vor avea loc și în alte orașe mari din România, precum Cluj sau Constanța. Detalii, pe Declic.

EVENT FB.

Un eveniment sprijinit de Radio Europa FM.