Teach for Romania caută și pregătește profesori pentru școlile din mediile vulnerabile

Teach for Romania caută și pregătește profesori pentru școlile din mediile vulnerabile

Teach for Romania caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile.

Învățătorii și profesorii Teach for Romania sunt sprijiniţi să devină lideri transformaționali în educaţia din România, pe întreaga durata a programului, dar și după aceea, prin intermediul rețelei de alumni atât la nivel național, cât și internațional.

2 ani de predare într-o comunitate vulnerabilă din România

Acces la cea mai mare comunitate în educație și leadership

Experiența Teach for Romania îți propulsează traiectoria profesională

Pe perioada celor 2 ani în Teach for Romania, se va investi în pregătirea ta profesională, pentru ca tu să devii cel mai bun lider transformațional în educație!

Vei avea acces la un program de dezvoltare unic în România, echivalent cu un MBA la o universitate internațională reprezentativă, precum University of Cambridge. Lideri seniori din cele mai prestigioase companii din România te vor ajuta, în regim one-to-one, să îţi dezvolţi o viziune de carieră şi obiective de dezvoltare profesională, în cadrul unui program de coaching realizat în funcție de valorile și nevoile tale.

Detalii și înscrieri, aici.