(Proiectul australiano-american) Liars concertează la București pe 29 noiembrie, în turneul de promovare a noului album, TFCF

(Proiectul australiano-american) Liars concertează la București pe 29 noiembrie, în turneul de promovare a noului album, TFCF

Unul din cele mai interesante exporturi Mute Records de anul acesta, proiectul australiano-american Liars concertează la București, miercuri, 29 noiembrie, după ora 21, la Control Club, în turneul de promovare a noului album, TFCF.

FACEBOOK EVENT

BILETE

ASCULTĂ LIARS PE DEEZER

După despărțirea amiabilă de colegul său de trupă, Aaron Hemphill, enigmaticul Angus Andrew continuă să experimenteze, cucerind publicul și criticii muzicali deopotrivă cu sound-ul său unic, ce combină rock-ul experimental cu noise, art punk și muzică electronică.

 

Pentru lucrul la cel de-al optulea album de studio, Angus Andrew s-a retras într-un mediu sălbatic din Australia sa natală. „Am încercat să explorez tema izolării”, spune artistul, „așa că m-am refugiat într-o rezervație naturală, unde nu circulă mașini, iar oamenii folosesc apă de ploaie.”

Rezultatul este TFCF (abreviere de la Theme From Crying Fountain), lansat anul acesta de prestigioasa casă de discuri Mute și inclus în clasamentul Rough Tradeal celor mai bune 100 de albume din 2017. „Un album extrem de melancolic”, spune artistul, care a avut ocazia să dea curs unor impulsuri creative neexplorate până acum: prin sampling, a introdus în muzica sa bucăți de chitară acustică, dar și sunete captate din natură.

Astfel, noul album, ce va fi prezentat miercuri, 29 noiembrie și la București, înseamnă reinventarea paradigmei Liars, estompând diferențele dintre muzica electronică și cea acustică, dintre impulsul pentru experiment artistic și sensibilitatea pentru armoniile pop.

http://liarsliarsliars.com

“Utterly bizarre and utterly brilliant” – The Arts Desk
“Another excellent album” – Loud and Quiet Magazine
“A triumph” – Brooklyn Vegan

Concertul Liars este organizat de Control Club cu sprijinul OneDay. Facebook event.

Biletele se pot achiziționa în avans, la prețul de 40 de lei, online, prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și librăriile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.