Primele nume pentru Sziget 2017: Major Lazer, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Oh Wonder & more

Primele nume pentru Sziget 2017: Major Lazer, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Oh Wonder & more

Festivalul Sziget, Insula Libertăţii, vacanţa festivalieră de o săptămână de la Budapesta, tocmai şi-a anunţat primele 14 nume din lista artiştilor. De acum încolo anunţurile vor fi publicate în ritm continuu, şi vor include nu doar muzică, ci şi teatru contemporan, circ, artă şi multe altele. Festivalul Sziget va avea loc între 9-16 august 2017 și abonamentele la preţ redus pot fi cumpărate până în data de 31 decembrie 2017.

Festivalul Sziget se desfăşoară pe o frumoasă insulă verde din inima Budapestei, unde peste 500.000 de szitizeni din peste 100 de ţări îşi dau întâlnire, în fiecare an, pentru a sărbători împreună. Szigetul a primit de două ori premiul acordat celui mai bun festival european, iar anul trecut l-a primit pe cel acordat celui mai puternic line-up de pe continent. Programul festivalului include peste 50 de locaţii, astfel că pe lângă artiştii principali de pe scena principală, szitizenii se pot bucura şi de o atmosferă unică care durează întreaga săptămâna.

Seria de anunţuri legate de festival a început, în lunile care urmează programul se va îmbogăţi cu sute de nume, primele 14 reprezentând multe genuri diferite, în tradiţia unei oferte cît mai diverse. Dimitri Vegas & Like Mike vor fi gazdele spectaculosului show final al celei dea 25-a ediţii a Szigetului, ultimul concert de pe scena principală din ultima zi. Major Lazer va fi headlinerul altei seri pe scena principală, tot aici îi regpsim și pe Tom Odell şi Two Door Cinema Club. Giganticul cort A38 va găzdui numeroşi artişti, primii anunţati fiind Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus şi GTA. Primii confirmaţi în programul Arenei sunt Oliver Heldens şi W&W. În următoarele luni multe alte nume se vor adăuga programului incluzând şi numeroase alte locaţii.

Bilete
Peste 25% din abonamente au fost vândute în primele 24 de ore de comercializare, iar până în data de 31 decembrie ele sunt încă accesibile la un preţ redus.

Primele nume anunţate, în ordine alfabetică:

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

Pentru a retrăi adevărata atmosferă a Szigetului, urmăriți aftermovie-ul oficial în care sunt concentrate 7 zile de nebunie şi bună dispoziţie:

Mai multe informaţii: www.szigetfestival.com

Bilete disponibile: aici