Pentru că n-au mai călcat pe acolo din vară, byron se întorc în Timișoara la insistențele fanilor

Pentru că n-au mai călcat pe acolo din vară, byron se întorc în Timișoara la insistențele fanilor

PARTENER MEDIA: COOPerativa URBANĂ.

La cererea insistenta a fanilor si pentru ca n-au mai calcat pe la Timisoara din vara, din turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, byron revin pe malurile Begai pentru un concert in Club DAOS (Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5) sambata, pe 15 decembrie. Baietii vor aduce cu ei cel mai recent single – Road Trip – si nu e exclus sa cante si alte piese de pe urmatorul album de studio.

byron sunt in toi cu inregistrarea urmatorului album, cel de-al patrulea, care va fi lansat in primavara anului viitor. Primul single de pe acesta este Road Trip, piesa care a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie 2012 in timpul unei competitii internationale pentru compozitori. Provocarea la care au luat parte cei inscrisi a fost sa compuna si sa inregistreze un album intreg (10 piese) in cea mai scurta luna din an, iar Dan a trecut cu brio de termenul limita. O mare parte din piesele compuse atunci vor putea fi auzite pe urmatorul album.

De asemenea, nu vor lipsi din program nici piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (disponibile la download gratuit pe blogul trupei contra unui post pe Facebook sau Twitter), si nici “vechi piese noi” de pe albumul de preluari si prelucrari Perfect.

Haideti asadar sambata seara, pe 15 decembrie, in Club DAOS din Timisoara (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 5)  pentru un super-concert electric cu cei de la byron! Concertul va incepe de la ora 21:00 iar pretul biletului va fi de 20 de lei. Informatii suplimentare la numerele de telefon 0744 609 750 , 0729 651 906 sau 0724 309 380.

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

Site: www.byronmusic.ro

Aplicatie mobila pentru Android si iPhone: www.byronmusic.ro/mobile

Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos