Obor // Dans contemporan // Concert Aida și Noi

Obor // Dans contemporan // Concert Aida și Noi

Asociația Delazero organizează, în weekendul 31 iulie – 2 august, în fiecare zi de la ora 19.00, evenimentul cultural „OborContemporan”, un spectacol de dans și muzică contemporană în trei locații diferite din cartierul Obor din București.

Timp de trei zile, revitalizăm zonele Parcul Obor – Veranda Mall – Gara Obor (exterior) printr-un performance artistic în stradă și un concert live Aida și Noi, din dorința de a valorifica o zonă intens circulată și de a oferi trecătorilor și locuitorilor din cartier o perspectivă culturală pe lângă cea comercială.

Evenimentul va loc în aer liber, la aceeași oră, timp de trei zile consecutiv:
• vineri, 31 iulie, ora 19.00, în Parcul Obor;
• sâmbătă, 1 august, ora 19.00, în fața Veranda Mall;
• duminică, 2 august, ora 19.00, în Parcul Titus Ozon (din fața Gării Obor);
• luni, 3 august, tot de la ora 19.00, mutăm experimentul de la Obor la Centrul Național al Dansului din București.

Încurajăm purtarea măștii și asigurarea unei distanțe de minimum 1,5 m între participanți pe durata desfășurării evenimentelor.

//
Aida și Noi sunt o formație care îmbină muzica jazz, indie-pop, balkan, gypsy, drum’n’bass și folk și este recunoscută mai ales pentru diversitatea lor culturală – membrii ei s-au născut în Buhojno, Berlin, Santiago de Chile, București sau Havana. Cântă în română, engleză, italiană, sârbă, franceză, spaniolă.

//
Delazero este o asociație de tineri artiști din domeniul artelor performative, film și muzică, care încurajează forme noi de exprimare artistică și accesul la cultură a unor categorii diverse de public. Cele mai recente proiecte ale asociației sunt: filmul de dans independent „Opia”, „CORPZero”, o serie de sesiuni recurente de improvizație bazate pe mișcare și muzică, și „Nu te supăra, frate!”, un film experimental independent.

| „OborContemporan” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în intregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

| Parteneri ai evenimentului: Centrul Național al Dansului București, Veranda Mall, Radio România Cultural