Invisible Twin, o reflexie a corpului bombardat de reguli şi de sentimente contradictorii, la Teatrul de Comedie

Invisible Twin, o reflexie a corpului bombardat de reguli şi de sentimente contradictorii, la Teatrul de Comedie

La un an după lansarea scurtmetrajului Collective Identity, coregrafa şi dansatoarea Sandra Mavhima propune un spectacol inedit recomandat iubitorilor de dans, cu toleranţă maximă la muzica electronică.

Invisible Twin este o reflexie a corpului bombardat de reguli şi de sentimente contradictorii sau un autoportret al artistei.

Mă întreb cum poţi fi tu însuţi când limita dintre instinct şi raţiune e atât de fină, spune coregrafa despre spectacol.

Sandra Mavhima este autoarea scurtmetrajului Collective Identity, curator al Cartierului de Dans şi al Revistei ADN. Printre alte proiecte a coregrafiat şi piesele de teatru Nu-i nimic şi Furtuna, în regiile lui Radu Beligan, respectiv Cătălina Buzoianu.

Locatia evenimentului este Sala Nouă a Teatrului de Comedie (str. Sf. Vineri 11). 

Pretul unui bilet este 25 ron și se poate achiziționa prin rezervare la xsi0danceproject@gmail.com și cartieruldedans@gmail.com

Invisible Twin este produs de X și O Dance Project în parteneriat cu Rollin Film, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Centrul Național al Dansului și sprijnit de Teatrul de Comedie si Cartierul de Dans.