#HaiLaFilmDocumentar: Cineclub OWR | „Lituania și colapsul URSS” de Jonas Mekas

#HaiLaFilmDocumentar: Cineclub OWR | „Lituania și colapsul URSS” de Jonas Mekas

Încălzirea pentru One World Romania – Ediția a 12-a continuă la POINT duminică, 3 martie, la o nouă ediție a Cineclubului OWR, cu unul din ultimele filme realizate de cineastul Jonas Mekas, „Lituania și colapsul URSS” (2008).

Prin această ultimă proiecție de Cineclub de până la începerea festivalului, ne dorim să aducem un omagiu unui artist pe care îl admirăm și îl respectăm enorm.

Intrarea la Cineclub se face pe baza unor liste de rezervări. Pentru a va înscrie pe liste, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa info@oneworld.ro care să conțină numele dumneavoastră și numărul de locuri pe care doriți să îl rezervați. Așteptăm rezervările până sâmbătă, 2 martie 2019, ora 17:00.

Având în vedere lungimea deosebită a filmului (aproape cinci ore), proiecția sa va cuprinde două pauze de câte 15 minute. Vă pregătim astfel pentru filmul din deschiderea festivalului – lung de peste opt ore -, pe care îl anunțăm joi, 28 februarie.

Pentru întregul program al One World Romania – Ediția a 12-a puteți deja accesa site-ul actualizat al ediției: http://oneworld.ro

sursa: One World Romania