E nevoie de 1000 de voluntari pentru copiii din centrele de plasament din București și încă 25 de județe

E nevoie de 1000 de voluntari pentru copiii din centrele de plasament din București și încă 25 de județe

Înainte de a pleca în vacanță, înscrie-te la voluntariat pentru copiii din centre de plasament și intră în echipa Ajungem MARI.

2.000 de copii din centre de plasament din București și 25 de județe așteaptă noi prieteni care să le transmită cunoștințele lor, să îi încurajeze și să susțină, începând cu luna octombrie 2017, timp de 6 luni.

Voluntarii din programul educațional Ajungem MARI merg săptămânal în centre de plasament în echipe de câte doi și pot susține, prin metode interactive și joc (știute sau învățate la training):

– ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, istorie etc.);

– ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate sau educație civică.

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative în afara centrelor, la teatru, la film, în vizită la muzee sau in parcuri.

Înscrie-te până pe 10 august completând formularul online: https://goo.gl/forms/WJOHNetP5hNsflzy1 și trimițând apoi CV cu fotografie la adresa menționată în formular.

E nevoie de 1.000 de voluntari, conform hartavoluntariatului.ro. Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în octombrie. Până în luna octombrie au loc înscrierile, trainingurile (de o zi de weekend) despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei și repartizarea voluntarilor la centre.
Detalii la office(at)ajungemmari.ro
________________________________
Ajungem MARI caută voluntari în București și județele: Alba, Arad, Argeș (Pitești, Costești, Câmpulung), Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov (Codlea, Tărlugeni, Săcele, Rupea), Buzău (Buzău, Râmnicu Sărat), Constanta, Cluj (Cluj-Napoca, Turda, Gherla), Dâmbovița (Târgoviște, Găești), Dolj, Galați, Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Gorj, Iași, Ilfov, Mureș (Târgu Mureș, Reghin), Neamț, Prahova (Ploiești, Plopeni, Vălenii de Munte, Sinaia, Câmpina), Sibiu, Suceava, Timiș (Timișoara, Recaș, Lugoj), Vrancea (Focșani, Odobești, Panciu). 
Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site.