#DansContemporan. HOT DOG – un spectacol de teatru fizic despre arta în viața de zi cu zi și viața de zi cu zi în artă

#DansContemporan. HOT DOG – un spectacol de teatru fizic despre arta în viața de zi cu zi și viața de zi cu zi în artă

Dacă sunteți iubitori de dans contemporan și vă plac, obligatoriu, emoțiile abstracte, vă recomand HOT DOG – spectacol de dans contemporan – o coregrafie care ar părea ciudată dacă nu vă regăsiți în categoria oamenilor mai ciudați, așa, ca mine. .

E un spectacol frumos și nebun. Următorul – 8 decembrie la Linotip – Centru Independent Coregrafic.

Altfel, până atunci mergeți la Plus2017 // despre corp, iubire și dans contemporan. 25-30 noiembrie.

HOT DOG este un spectacol de teatru fizic despre arta in viata de zi cu zi si viata de zi cu zi in arta si se intampla la Linotip – Centru Independent Coregrafic. Un concept ce confrunta publicul constant cu intrebarea: Ce este arta si ce nu este considerat arta? In acest proces coregrafic de abstractizare puteti vedea pe deoparte aspectele de serialitate si multiplicare, specifice pop-artului si pe de alta parte originalitatea expunerii coregrafice. Cadrele oscileaza intre arta si consumerism si se indreapta catre tinta propusa de Andy Warhol, “clientul fericit”.

*Spectacolul se adreseaza persoanelor cu varsta minima 16 ani!

Coregrafie/Dramaturgie/ Concept Scenografie – Massimo Gerardi SubsTanz
Distributie: Ioana Marchidan |Irina Strungareanu / Vanda Stefanescu |Arcadie Rusu | Daniel Alexandru Dragomir / Cosmin Vasile
Muzica: Alexandru Suciu
Light Design si Scenografie: Hermina Stanciulescu
Foto: Mihaela Tulea

Trailer: https://vimeo.com/64298039

Spectacol produs in cadrul proiectului Focus.Coregraf – Massimo Gerardi, organizat de Linotip Centru Independent Coregrafic, co-finantat de AFCN.

**Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.