București | 10 zile de artă contemporană la DIPLOMA

București | 10 zile de artă contemporană la DIPLOMA

90 de lucrări de diplomă din 16 specializări diferite, 10 zile de creativitate și o destinație-reper pentru arta contemporană: așa arată experiența Diploma de anul acesta.
Ești așteptat să afli cine este noua generație de artiști, designeri și arhitecți de la noi, ce teme o preocupă și cum arată creativitatea în 2021.
📣 Save the date pentru că, între 08 și 17 octombrie 2021, suntem din nou împreună la DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, singurul festival din România care pune în dialog generația nouă de artiști cu seniorii din industrie și cu publicul larg.
📣 Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul are loc la Combinatul Fondului Plastic, în spațiile UNAgaleria, SENAT și The Institute.
📣 Program festival:
L-V: 14:00 – 22:00
S-D: 10:00 – 22:00
💥 În data de 08 octombrie, accesul se face exclusiv pe bază de invitație.
💥 Între 09 și 17 octombrie, intrarea este gratuită și se realizează doar pe bază de certificat verde.
💥 Ne dorim să păstrăm expoziția un loc sigur pentru toți vizitatorii, motiv pentru care respectăm toate reglementările în vigoare și limităm accesul simultan în spațiile de expoziție, astfel încât să păstrăm condițiile de distanțare socială.
📣 DIPLOMA 2021 prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un board creativ, format din peste 40 de galeriști, artiști, manageri culturali, arhitecți, designeri, curatori și antreprenori în industriile creative 👉  diplomafestival.ro/board-creativ-2021
DIPLOMA este principala expoziție anuală din programul Combinat.ro, platforma de promovare comună a entităților și artiștilor activi la Combinatului Fondului Plastic (CFP), menită să aducă împreună comunitatea artistică deja prezentă în spațiile din incinta CFP în jurul unui program comun.