#CooperativaSocială: Asociația Șansa Ta organizează concertul umanitar “Zâmbetul din cutie” pentru copiii nevoiași din 17 sate

#CooperativaSocială: Asociația Șansa Ta organizează concertul umanitar “Zâmbetul din cutie” pentru copiii nevoiași din 17 sate

Ăsta e un moment bun să vă luați copiii de mână și să-i duceți la un concert caritabil, într-o sală în care se vor afla și mulți copii din centrele de plasament. E mult mai sănătos decât să vreți să-i duceți direct acasă la copiii nevoiași.
Azi, Asociatia Sansa Ta strânge cadouri și fonduri pentru 9.000 de copii sărmani din 40 de sate din 17 județe ale țării. Adică puteți să faceți un pachet și să îl duceți acolo. Și să îl dați unui copil orfan din sală. Sau puteți dona bănuți. Intrarea este liberă. De la 5, la #StudioulHoriaBerneaMuzeul Național al Țăranului Român.
 
De Crăciun fii mai bun în fiecare zi din an.

23519081_1606865756039260_8746526835445592639_nComunicat de presă: Asociatia “Sansa Ta”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Romaero, Muzeul National al Taranului Roman, Kaufland Romania, Federatia Romana de Sport Corporatist va continua si in acest an traditia concertului de Craciun, parte a Campaniei Nationale “Zambetul din cutie!” (editia a VI-a; perioada 20 octombrie – 15 decembrie 2017). Concertul va avea loc luni, 27 noiembrie, de la ora 17.00, în Studioul Horia Bernea – Muzeul Național al Țăranului Român. 

Campanie sustinuta de MAIA MORGENSTERN.

Vom organiza si in acest an traditionalul concert umanitar, eveniment dedicat copiilor sarmani din Romania si sustinut de artisti celebri si elevi talentati din scolile participante. Din publicul acestui eveniment vor face parte si copii din centrele de plasament.

Campania presupune colectarea unor cadouri de Craciun de la copiii din scolile partenere si distribuirea lor, in perioada 15-18 decembrie 2017, catre aproximativ 9000 copiii saraci, din 17 judete ale tarii Galati, Tulcea, Teleorman, Braila, Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Prahova, Botosani, Dolj, Dambovita, Neamnt, Arges, Tg. Jiu, Bihor, Alba Iulia, (40 de sate  selectate pentru anul 2017).

Avantajele implicarii in acest proiect:

– Realizarea unei actiuni caritabile in parteneriat cu Asociatia “Sansa Ta”, ce are ca scop primordial ajutorarea celor aflati in nevoie, precum si sansa de a le netezi drumul spre o viata independenta.
– Sprijinirea a 9.000 de copii din comunele si satele de favorizate, cu ocazia sarbatorilor de iarna.
– Crearea de oportunitati de comunicare si PR, printr-o larga mediatizare si vizibilitate in mass-media, oferind posibilitatea promovarii imaginii institutiei.
– Mentionarea scolii in campania PR a evenimentului si oferirea uneia deverinte de participare.
– Adeverinta de participare.

Nu ezitati sa ne contactati, pentru intrebarii legate de organizare.
Va stam la dispozitie cu mare bucurie pentru informatii suplimentare.

Despre Asociatia SANSA TA
Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentalasi non-profit, ce şi-a propus drept scop ajutorarea si oferirea unui cămin tinerilor şi copiilor străzii si copiilor/tineriilor care parasesc centrele de plasament.

Asociatia SANSA TA estea creditata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sa acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr.000740/22.05.2014.

Printre activitătile remarcabile ale Asociatiei SANSA TA este si Proiectul ”Zambetul din cutie”, proiect ce are drept scop acordarea copiilor nevoiaşi a unui cadou de Crăciun împacheta într-o cutie de pantofi.

Contact – Gabriel Ciobotaru, presedinte Asociatia SANSA TA – 0744910487 sau mail la asociatia_sansata@yahoo.com