23 aprilie, Parcul Colțea: Vino la cel mai mare schimb de cărți

23 aprilie, Parcul Colțea: Vino la cel mai mare schimb de cărți

Vino pe 23 aprilie, de la 8 seara, în Parcul Colțea din București să sărbătorim împreună, pentru al 5-lea an consecutiv, Noaptea Cărților Deschise – cea mai importantă campanie dedicată lecturii!

CEL MAI MARE SCHIMB DE CĂRȚI. CITIM ȘI DĂRUIM.

Pe 23 aprilie vă invităm să oferiți o carte din biblioteca voastră în schimbul altei cărți noi, de la Editura Litera. Inițiem cu această ocazie cel mai mare schimb de cărți unde cei pasionați de lectură se vor alătura demersului nostru care are ca scop final schimbarea destinului unor cărți și, implicit, al unor oameni. Cărțile strânse în cadrul campaniei, în data de 23 aprilie 2017, în Parcul Colțea din București, în intervalul orar 20.00 – 24.00, vor fi donate către cinci biblioteci școlare din zone defavorizate ale țării.

După schimbul de cărți, această seară specială continuă cu o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”. Cititorii participanți la Noaptea Cărților Deschise vor putea privi cerul și stelele prin telescopul Observatorului și la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20.00 – 1.00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea însemnată cu logo-ul Noaptea Cărților Deschise, de la Litera.

Mai mult, o serie de premii așteaptă nerăbdătoare să fie câștigate prin tombola Noaptea Cărților Deschise.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să descoperiți și să citiți cărți minunate din colecțiile Litera, precum Buzz Books, Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Disney Violetta, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Cartea pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii.

EVENT FB