21 de nocturne. Poezie contemporană, muzică și vin | anul 3

21 de nocturne. Poezie contemporană, muzică și vin | anul 3

A.R.C.E.N., împreună cu BRD – Groupe Société Générale, deschide sezonul nocturn de poezie contemporană în Capitală. Pe 14 iulie, începe a treia ediția a proiectului „21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin”.

CZși pune reflectorul pe 12 poeți invitați – Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Diniș, Alex Văsieș, Ana Dragu, Dina Frînculescu, Flavia Adam, Mitoș Micleușeanu, Radu Nițescu, Răzvan Țupa și Valentin Busuioc. Pentru prima dată, vom diversifica experiențele de la Nocturne, alternând atmosfera de deasupra orașului, de pe terasa blocului Magheru One (b-dul Gh. Magheru nr. 1), cu răcoarea Grădinii de la Rezidența BRD Scena9 (str. I.L. Caragiale nr. 32).

Nocturnele din acest an vor oferi o experiență complet nouă: vom îmbina lecturile de poezie, muzica și dialogurile, cu jam session, dans, expoziții, performance-uri, dar și cu vin pentru bună dispoziție și cu cărți de poezie de luat acasă.

Nocturnele se vor desfășura vinerea, de la ora 21.00, în zilele de 14 iulie, 21 iulie, 25 august și 1 septembrie pe terasa blocului Magheru One, și în zilele de 28 iulie, 4 august, 8 septembrie și 15 septembrie în Grădina Rezidenței BRD Scena9.

Accesul la nocturne este gratuit, dar se face doar pe bază de rezervare, prin completarea formularului: https://goo.gl/bWQvsu

 Organizat de: ARCEN
Prezentat de: BRD – Groupe Société Générale