10/17/24 august Bucuresti – JAZZ’N FOISOR

10/17/24 august Bucuresti – JAZZ’N FOISOR

Jazz’n Foișor”, cea de a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff. Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august sunteți invitați la o seară de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr.

Jazz’n Foișor” este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. Aylin Cadîr va fi artistul principal care, alături de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului câteva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul său. Totodată, pe scena festivalului va urca și Breeze, o trupă care s-a remarcat prin piesele lor în care regăsim puternice influențe din muzica braziliană.

Proiectul „Jazz în foișor” reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. Acesta se află la cea de a doua ediție, prima având loc în vara anului trecut. Intrarea este liberă.