Trupa alternativă The Case a lansat al doilea material de studio: albumul “Own the Night”

Trupa alternativă The Case a lansat al doilea material de studio: albumul “Own the Night”

Trupa alternativa The Case a lansat albumul “Own the Night”,  al 2-lea material de studio. Inregistrat la MusicLab Studio, in Arad, mixat si masterizat de Cosmin Harbei, albumul contine single-urile “Road to Nowhere” si “Loose” cunoscute deja publicului, datorita numeroaselor difuzari la posturile radio de profil alternativ.

Cuprinzand elemente de grunge, nu metal si electronica, albumul “Own the Night” poate fi descris ca o combinatie eclectica de stiluri muzicale.

De la “Mad Town” care descrie revolta impotriva normelor din perspectiva unui tanar, pana la “Take the blue pill” care atinge tema escapismului in viata de zi cu zi, albumul evoca o traire diferita cu fiecare piesa.

“The Case” pregateste un turneu de promovare a albumului care va incepe la mijlocul lunii octombrie.

“Own the Night” este disponibil acum pe toate platformele majore de distributie digitala. The Case este o trupa de rock alternativ din Timisoara, Romania, care si-a facut debutul in primavara anului 2012.

Daca nu sunteti familiari cu muzica lor, probabil i-ati ratat la festivaluri precum Electric Castle, B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest,Rockers Challenge, ABC@Aeroport, Music Travel Festival, SnowFest(FR) sau Made in TM sa numim doar cateva, atat cat si in multe alte locatii de-a lungul tarii.

Scriind piese bazate pe riff-uri directe si parti vocale puternice, trupa a fost descrisa ca fiind capabila sa livreze o performanta energetica care le face fiecare dintre show-uri unice.

The Case inseamna:
– Alfred Ciprian Paros – (Voce, chitara ritm)
– Adrian Istodorescu – (chitara lead)
– Cristian Paros – (clape)
– Mihai Bele – (tobe)
– Andrei Cimpean – (bass)

Link album